Elektro-Diesel Vest AS
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Historie

featured image

Elektro Diesel Vest har sine røtter tilbake til 1973, og fylte 40 år i 2013. Vi er et Bosch Car Service verksted. Selskapet ble stiftet av Håkon og Ann Mari Øksnes, og siden har flere steppet inn på eier siden, og sikret bedriftens stadige vekst.

I dag er Elektro Diesel Vest et verksted som setter deg i spissen, og der vi gjør det vi kan for at du skal få et godt resultat tilbake. Kanskje det er derfor vi har så mange gode kunder? Her kan du finne en del av våres arbeidsoppgaver, men selvsagt får du ikke plass til alt på en side! Hos EDV bruker vi det beste som er av utstyr. Med gode leverandører, flinke mekanikere, og moderne utstyr blir utfordringene kring ditt kjøretøy til en lek.

Om du lurer på noe angående kjøretøyet ditt, er det bare å ta kontakt på telefon: 55 25 40 00.


Elektro-Diesel Vest AS – et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!